Wie zijn wij?


Digisketch is in het Noorden van het land CAD totaalopleider met een eigen 3D-teken en ontwerpbureau. Het 3D-ontwerpbureau van Digisketch ontwerpt voornamelijk in Trimble SketchUp PRO, een relatief eenvoudig computerprogramma waarmee je in een virtuele wereld je eigen wereld kunt (na) bouwen en waarmee je als professionele gebruiker je ontwerp dromen kunt realiseren. Met het gereedschap van SketchUp kun je in feite alles bouwen. Van paperclip tot Eifel toren.


Digisketch is als professioneel dienstverlener onderdeel van CMA-Opleiding, de AutoCAD opleider en gevestigd in het buitengebied van Heerenveen.


Wij maken 3D impressies.

De basis van een realistische impressie is eigenlijk altijd het 3D model. Dit model symboliseert het idee, het product of het eigenlijke ontwerp. Wanneer het 3D model gereed is kunnen wij het foto realistisch voor u afwerken. Denk hierbij aan materiaal invullingen, schaduwvlakken, lichtinvallen en spiegelwerking. Door het innemen van verschillende camera standpunten ontstaan er meerdere aanzichten van uw product. Zo krijgt u van ons dus niet 1 maar diverse Artist Impressie's van uw ontwerp of product. De gerenderde afbeeldingen kunnen statisch of interactief op een website worden getoond, worden geprint, maar ook worden vertoond met behulp van een beamer.


Wij maken 3D Illustraties.

Vaak filtert de consument of doelgroep informatie door afbeeldingen te bekijken of alleen de “headlines” te lezen. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom illustraties een optimaal middel zijn, om helder en duidelijk naar uw klant te communiceren. Tevens kunt u met illustraties die aanzichten laten zien die met foto’s niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld Exploded Views of opengewerkte detail aanzichten. Onze specialisten leveren heldere en betaalbare illustraties en handleidingen, die uitnodigen om gelezen te worden.


Wij verzorgen opleidingen.

Digisketch is gespecialiseerd in het geven van korte en praktijkgerichte SketchUp (PRO) & AutoCAD cursussen voor elke startende of gevorderde cad gebruiker. Niet door middel van langdurige en saaie theoretische scholing, maar gewoon helder als glas.


Detachering ZZP’ers.

Het komt in elk bedrijf wel eens voor: een tekort aan tekenaars op het moment dat zich bijvoorbeeld een groot project aandient. Het tekort aan personeel is veelal van tijdelijke duur, en de dagelijkse werkzaam-heden moeten natuurlijk wel doorgaan.


Indien u niet over de mensen, middelen, kennis of tijd beschikt staan wij met de modernste middelen en software voor u klaar om u te helpen.


Visie

Het succes van een organisatie hangt sterk af van de motivatie, de inzet, de competenties en de groei van mensen. Ieder mens heeft een veel groter potentieel dan wordt aangewend. Digisketch opleiding is innovatief in de ontwikkeling van ambities en mentaliteit en richt zich niet alleen op kwaliteit en rendement, maar zeker ook op voldoening en plezier in werken.

Wij hebben respect voor mensen en werken met passie aan uw organisatie doelstelling.
De mens die wil leren, staat bij ons centraal.


Missie

● Het beste in mensen naar boven halen.
● Het doelgericht ontwikkelen van een individu, team en organisatie.
● Samen met de opdrachtgever werken aan het realiseren van de gewenste doelstellingen

OntwerpersTrainers

Onze trainers zijn professionals met jarenlange praktijkervaring en hebben kennis van de problemen die de gebruiker tegen kan komen. Trainers die met een praktische en humorvolle benadering het beste uit de deelnemers halen.

"Deskundig, dynamisch, ervaren, creatief, enthousiast en doelgericht" zeggen deelnemers over onze trainers.


Nazorg

Een training eindigt niet op de laatste trainingsdag. Wij besteden zeker aandacht aan nazorg. Ook na het volgen van de training staan onze docenten voor u klaar om hulp te bieden indien er toch nog kleine problemen optreden.


Top